Į puodą su verdančiu vandeniu suberiame ryžius ir juos pasūdome. Ryžius verdame 15 min.
Kol verda ryžiai, susmulkiname pievagrybius, papriką ir porus.
Keptuvėje ištirpiname lydytą sviestą ir 10 min. pakepiname maltą jautieną.
Į keptuvę su jautiena suberiame visas daržoves, įberiame žiupsnelį druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome, ant mažos ugnies kepame dar 5 min., – trumpiau kepamos daržovės išlaikys daugiau gerųjų savybių.
Išvirtus ryžius suberiame į keptuvę ir viską išmaišome.
Į keptuvę įpilame 2 šaukštus austrių padažo ir vėl išmaišome. Ant mažos ugnies pakepame dar 2 min.
Patiekalą galite papuošti petražolėmis, tai ne tik suteks spalvų, bet ir vasariško skonio! SKANAUS!