Parašykite klausimą ekspertams

    [recaptcha]
    Gamtos Grožio Formulė
    Meniu
    • Psichologija
      • Santykiai
      • Saviugda
      • Gyvenimo būdas
      • Motyvacija
    • Mityba
      • Maisto gaminimas ir vartojimas
      • Organizmo valymas
      • Sveiki produktai
      • Svorio reguliavimas
      • Tradicinė medicina
    • Sportas
      • Pratimai
      • Patarimai sportuojantiems
      • Svorio kontrolė
      • Gera savijauta
    • Grožis
      • Grožio patarimai
      • Kūno priežiūra
      • Natūrali kosmetika
      • Odos priežiūra
      • Plaukų priežiūra
    • Sveikata
    • Savirealizacija
    • Receptai
    close btn
    • Psichologija
      • Santykiai
      • Saviugda
      • Gyvenimo būdas
      • Motyvacija
    • Mityba
      • Maisto gaminimas ir vartojimas
      • Organizmo valymas
      • Sveiki produktai
      • Svorio reguliavimas
      • Tradicinė medicina
    • Sportas
      • Pratimai
      • Patarimai sportuojantiems
      • Svorio kontrolė
      • Gera savijauta
    • Grožis
      • Grožio patarimai
      • Kūno priežiūra
      • Natūrali kosmetika
      • Odos priežiūra
      • Plaukų priežiūra
    • Sveikata
    • Savirealizacija
    • Receptai
    • Mūsų projektai
      • Tavo Tobula Oda
      • Savaitė be cukraus
      • Sveikesnė versija
    • Apie mus
    • Kontaktai
    • Reklama
    • facebook
    • youtube
    • google plus
    Užkandžiai

    Morkų traškučiai

    Publikuotas 2016 25 balandžio views 8077

    bigstockphoto.com nuotrauka

    Trukmė:
    30 min.
    Kalorijų skaičius:
    77 kCal
    Įvertinimas:
    Click to rate this post!
    [Total: 8 Average: 3.1]
    Sudėtingumas:
    Lengvas
    views 8077
    • Ingredientai:
    • ½ šaukšto
      alyvuogių aliejaus
    • 2
      morkų
    • žiupsnelis
      jūros druskos

    Gaminimo būdas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių karščio;
    2. Nuplaukite ir nulupkite morkas;

    3. Supjaustykite morkas plonais ovaliais apskritimais. Jei gabalėliai bus per stori, morkos traškučiai taps nebe traškūs, o minkšti;

    4. Įdėkite supjaustytas morkas į dubenį ir išmaišykite su alyvuogių aliejumi ir druska;

    5. Pagardintas morkas išdėliokite ant kepimo popieriaus ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių. Stebėkite kepimą ir neleiskite morkoms sudegti. Jos turi tapti sausos ir traškios.

    • Pasidalino
    • Facebook
    • Google+
    • Twitter
    • Bet kada ,
    • Daržovės ,
    • Lengvas ,
    • 30 min.

    Kokia tavo nuomonė?


    Susiję receptai
    Dietinis varškės apkepas
    Desertai

    Dietinis varškės apkepas

    35 min.
    98 kCal
    views 12831
    Salotos

    Salotos su cukinija, feta ir kedro riešutais

    15 min.
    410 kCal
    views 9519
    Šokoladainis su cukinija
    Desertai

    Šokoladainis su cukinija

    50 min.
    224 kCal
    views 21302
    Itališki vištienos kukuliai

    Itališki vištienos kukuliai

    50 min.
    424 kCal
    views 19491
    Skrebučiai su kiaušiniais ir avokadais
    Užkandžiai

    Skrebučiai su kiaušiniais ir avokadais

    20 min.
    294 kCal
    views 11202
    falafeliai
    Pagrindinis patiekalas

    Greitai paruošiami egzotiškieji falafeliai

    30 min.
    285 kCal
    views 15361
    close btn
    Desertai Diabetikams Gėrimai Pagrindinis patiekalas Salotos Sriubos Užkandžiai Vegetarams Žaliavalgiams
    Receptų paieška


    Filtruokite


    10 Populiariausių
    • week_popular
    • month_popular
    • all_time_popular

    Kiaušiniu užkepti špinatai

    Šalta agurkų ir avokadų sriuba

    Šalta agurkų ir avokadų sriuba

    Salotos su cukinija, feta ir kedro riešutais

    Gardi vištiena su citrinomis

    Tirštasis špinatų kokteilis

    Bolivinės balandos energijos bomba

    Lašiša su sezamų plutele

    Cukinijų makaronai

    Morkų traškučiai

    Troškinti smidrai (šparagai)

    Pridėkite receptą

    Atsisiųsti savo receptą

      Aš sutinku su taisyklėmis
      [recaptcha]

      • Apie mus
      • Naudojimosi taisyklės
      • Sveikesnė Versija
      • Kontaktai
      • facebook youtube instagram

      ©2025 GamtosGrozioFormule.lt Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas: Vilniaus dizaino biuras