10 Populiariausių
1. Į didelį puodą supilkite aliejų ir pakaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
2. Įdėkite česnaką ir svogūną, maišydami virkite apie 4 minutes arba tol, kol daržovės suminkštės. Įpilkite citrinos sulčių ir pavirkite dar vieną minutę.
3. Sudėkite 3 ¾ stiklinės agurkų, sultinį, druską, kajeno ir juoduosius pipirus. Virkite apie 6-8 minutes arba tol, kol agurkai suminkštės.
4. Masę supilkite į elektrinį trintuvą, į jį sudėkite avokado gabalėlius bei petražoles. Trinkite tol, kol susidarys vientisa tiršta masė.
5. Sriubą išpilstykite į lėkštes ir sumaišykite su jogurtu.
6. Sriubą patiekite karštą arba palikite šaldytuve atvėsti. Prieš patiekdami pagardinkite petražolėmis arba likusiais agurkais.