2 didelių arba 4 mažų padažui ir 1 didelio salotoms
avokadų
4-10 g
mielių dribsnių
pusės
citrinos sulčių
saujos
šviežių kalendrų
žiupsnio
druskos
žiupsnio
šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo būdas:
(2 porcijos)
Kaliaropes nulupkite ir supjaustykite kubeliais, šiaudeliais, plonais griežinėliais ar „makaronais“, jei turite tam skirtą daržovių smulkinimo įrenginį.
Du avokadus (arba keturis mažus) nulupkite ir kartu su druska, pipirais, citrinos sultimis ir kalendromis sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
Avokadų padažą sukrėskite ant smulkintų kaliaropių ir gerai išmaišykite. Supjaustykite likusius avokadus, sudėkie ant kaliaropių ir gerai išmaišykite. Supjaustykite likusius avokadus, sudėkite ant kaliaropių ir apibarstykite mielių dribsniais. Papuoškite jalapeno griežinėliais.