Parašykite klausimą ekspertams

    [recaptcha]
    Gamtos Grožio Formulė
    Meniu
    • Psichologija
      • Santykiai
      • Saviugda
      • Gyvenimo būdas
      • Motyvacija
    • Mityba
      • Maisto gaminimas ir vartojimas
      • Organizmo valymas
      • Sveiki produktai
      • Svorio reguliavimas
      • Tradicinė medicina
    • Sportas
      • Pratimai
      • Patarimai sportuojantiems
      • Svorio kontrolė
      • Gera savijauta
    • Grožis
      • Grožio patarimai
      • Kūno priežiūra
      • Natūrali kosmetika
      • Odos priežiūra
      • Plaukų priežiūra
    • Sveikata
    • Savirealizacija
    • Receptai
    close btn
    • Psichologija
      • Santykiai
      • Saviugda
      • Gyvenimo būdas
      • Motyvacija
    • Mityba
      • Maisto gaminimas ir vartojimas
      • Organizmo valymas
      • Sveiki produktai
      • Svorio reguliavimas
      • Tradicinė medicina
    • Sportas
      • Pratimai
      • Patarimai sportuojantiems
      • Svorio kontrolė
      • Gera savijauta
    • Grožis
      • Grožio patarimai
      • Kūno priežiūra
      • Natūrali kosmetika
      • Odos priežiūra
      • Plaukų priežiūra
    • Sveikata
    • Savirealizacija
    • Receptai
    • Mūsų projektai
      • Tavo Tobula Oda
      • Savaitė be cukraus
      • Sveikesnė versija
    • Apie mus
    • Kontaktai
    • Reklama
    • facebook
    • youtube
    • google plus
    Užkandžiai

    Cukinijos traškučiai

    Publikuotas 2016 7 birželio views 11850


    Trukmė:
    30 min.
    Kalorijų skaičius:
    69 kCal
    Įvertinimas:
    Click to rate this post!
    [Total: 5 Average: 4]
    Sudėtingumas:
    Labai lengvas
    views 11850
    • Ingredientai:
    • 1
      cukinija
    • 1 valgomasis šaukštas
      alyvuogių aliejaus
    • pagal skonį
      jūros druskos

    Gaminimo būdas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C.
    2. Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais (jeigu cukinija mažesnė, šiam darbui puikiai tiks bulvių skustukas).
    3. Plonus cukinijos griežinėlius sudėkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, švelniai pamaišykite. Pabarstykite jūros druska.
    4.  Sudėkite griežinėlius į kepimo skardą, kepkite apie 20 min. (kol truputį paruduos).
    • Pasidalino
    • Facebook
    • Google+
    • Twitter
    • Bet kada ,
    • Daržovės ,
    • Labai lengvas ,
    • 30 min.

    Kokia tavo nuomonė?


    Susiję receptai
    Dietinis varškės apkepas
    Desertai

    Dietinis varškės apkepas

    35 min.
    98 kCal
    views 12629
    Salotos

    Salotos su cukinija, feta ir kedro riešutais

    15 min.
    410 kCal
    views 9363
    Šokoladainis su cukinija
    Desertai

    Šokoladainis su cukinija

    50 min.
    224 kCal
    views 21157
    Itališki vištienos kukuliai

    Itališki vištienos kukuliai

    50 min.
    424 kCal
    views 19340
    Skrebučiai su kiaušiniais ir avokadais
    Užkandžiai

    Skrebučiai su kiaušiniais ir avokadais

    20 min.
    294 kCal
    views 11167
    falafeliai
    Pagrindinis patiekalas

    Greitai paruošiami egzotiškieji falafeliai

    30 min.
    285 kCal
    views 15340
    close btn
    Desertai Diabetikams Gėrimai Pagrindinis patiekalas Salotos Sriubos Užkandžiai Vegetarams Žaliavalgiams
    Receptų paieška


    Filtruokite


    10 Populiariausių
    • week_popular
    • month_popular
    • all_time_popular

    Avižiniai sausainiai su čija sėklomis

    Kiaušiniu užkepti špinatai

    Šalta agurkų ir avokadų sriuba

    Šalta agurkų ir avokadų sriuba

    Gardi vištiena su citrinomis

    Salotos su cukinija, feta ir kedro riešutais

    Tirštasis špinatų kokteilis

    Bolivinės balandos energijos bomba

    Lašiša su sezamų plutele

    Cukinijų makaronai

    Morkų traškučiai

    Pridėkite receptą

    Atsisiųsti savo receptą

      0%
        Pasirinkti …
      Aš sutinku su taisyklėmis
      [recaptcha]

      • Apie mus
      • Naudojimosi taisyklės
      • Sveikesnė Versija
      • Kontaktai
      • facebook youtube instagram

      ©2025 GamtosGrozioFormule.lt Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas: Vilniaus dizaino biuras