Puode užvirkite vandenį ir jame 3-4 minutes virkite žiedinio kopūsto gabaliukus. Vandenį nupilkite, kopūstus dar šiek tiek pagarinkite puode, kad liktų kuo mažiau drėgmės.
Žiedinį kopūstą dėkite į elektrinį smulkintuvą ir pasmulkinkite, kol gabaliukai dar bus palyginti stambūs, tarsi didelės kruopos (būkite atidūs, nes smulkindami ilgiau galite gauti košę).
Sukrėskite kopūstus į dubenį, įtarkuokite fermentinio sūrio ir kietojo sūrio, suberkite miltus, druską, rūkytą papriką ir pipirus. Sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
Įmuškite kiaušinį ir dar kartą gerai pamaišykite.
Formuokite norimo dydžio kąsnelius ir dėkite į kepimo skardą, pašlakstytą aliejumi. Kepkite orkaitėje, 200°C temperatūroje, 10-15 minučių. Tuomet apverskite ir kepkite dar tiek pat laiko. Patiekite iškart su graikiško jogurto ar česnakiniu padažu. Skanaus!