Paruoškite vištos filė, nusausinkite popieriniu rankšluostėliu ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Į dubenį suberkite miltus, juose tolygiai apvoliokite krūtinėlę. Mėsą ištraukite, o likusius miltus palikite (vėliau panaudosite juos padažui).
Į likusius miltus supilkite vištienos sultinį, medų, sojų padažą, įtarkuokite imbierą ir česnaką. Viską gerai išmaišykite plakimo šluotele (į padažą taip pat galima įdėti 2 šaukštus sezamų aliejaus).
Gabaliukais išskirkite brokolį, griežinėliais supjaustykite grybus ir svogūną.
Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Kai šis įkaista, tolygiai sudėkite vištienos gabaliukus, kepkite 5 minutes nemaišydami. Po to, pamaišydami kepkite dar 5 minutes arba kol paruduos. Vištieną ištraukite iš keptuvės.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite dar šaukštą alyvuogių aliejaus. Tuomet sudėkite brokolį, svogūnus ir grybus. Maišydami pakepkite maždaug 4 minutes arba kol pievagrybiai suminkštės, o brokoliai bus dar kiek traškūs.
Dar šiek tiek pamaišykite padažą ir pilkite jį ant daržovių. Pamaišydami kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol pradės burbuliuoti. Kai padažas sutirštės (maždaug po 2 min.), sudėkite vištieną ir dar pakaitinkite kol mėsa gerai sušils. Jeigu reikia, pagaradinkite druska.