Trinta morkų ir obuolių sriuba su imbieriniu–vaniliniu kremu
Publikuotas 2016 25 rugpjūčio
10502
Trukmė:
25 min.
Kalorijų skaičius:
908 kCal
Įvertinimas:
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]
Sudėtingumas:
Lengvas
10502
Ingredientai:
1
obuolio (apie 180 g)
1
vidutinio svogūno (smulkiai supjaustyto)
1 valg. šaukšto
agavų sirupo arba medaus
1 žiupsnelio
burbono vanilės
½ puodelio
grietinėlės
3 ½ arb. šaukštelio
susmulkintos kalendros
3 nubrauktų arb. šaukštelių
Himalajų druskos
500 g
Morkų
850 ml
vandens
kepimui
kokosų aliejaus
Gaminimo būdas:
Ši sriuba tinka vegetarams. Be glitimo.
(2 porcijoms)
Morkas ir obuolį švariai nuplaukite ir supjaustykite.
Į puodą, kuriame virsite sriubą, įdėkite kokosų aliejaus ir jame trumpai pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada sudėkite supjaustytas morkas ir obuolį, trumpai pakepkite ir supilkite vandenį bei suberkite druską. Virkite apie 15 min., kol suminkštės.
Grietinėlę išplakite iki standumo su agavų sirupu, vanile, imbieru ir kalendra. Padėkite vėsiai.
Sriubą sutrinkite. Jei norisi, įdėkite papildomai imbiero ir kalendros. Patiekite į sriubą įdėję kremo.