Pašildykite alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės ugnies. Sudėkite supjaustytus svogūnus ir kepinkite kol suminkštės, apie 5 min. Įdėkite imbiero ir smulkintą česnaką, pakepinkite dar minutę, kol išsiskirs kvapas. Įdėkite nuluptą pjaustytą obuolį, kubeliais pjaustytas morkas ir troškinkite dar 3 minutes.
Padidinkite temperatūrą iki vidutiniškai aukštos ir supilkite daržovių sultinį. Leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį iki mažos ir palikite virti neuždengtą, kol suminkštės obuoliai ir morkos (apie 30 min). Nuimkite puodą nuo viryklės ir palikite 10 minučių.
Jei mėgstate trintą sriubą, galite panaudoti trintuvą. Jei nenorite itin tirštos sriubos, tuomet įdėkite daugiau daržovių sultinio.
Patiekite patiekalą su šlakeliu natūralaus ir kokybiško alyvuogių aliejaus. Skanaus!