Parašykite klausimą ekspertams
Trenerė Miglė Senvaitytė
Dietologė Eglė Šinkevičiūtė
Makiažo meistrė Rita Paukštė
Virtuvės šefas Mantas Dobradziejus
Kosmetologė Laima Jurėnienė
[recaptcha]
Meniu
Psichologija
Santykiai
Saviugda
Gyvenimo būdas
Motyvacija
Mityba
Maisto gaminimas ir vartojimas
Organizmo valymas
Sveiki produktai
Svorio reguliavimas
Tradicinė medicina
Sportas
Pratimai
Patarimai sportuojantiems
Svorio kontrolė
Gera savijauta
Grožis
Grožio patarimai
Kūno priežiūra
Natūrali kosmetika
Odos priežiūra
Plaukų priežiūra
Sveikata
Savirealizacija
Receptai
Psichologija
Santykiai
Saviugda
Gyvenimo būdas
Motyvacija
Mityba
Maisto gaminimas ir vartojimas
Organizmo valymas
Sveiki produktai
Svorio reguliavimas
Tradicinė medicina
Sportas
Pratimai
Patarimai sportuojantiems
Svorio kontrolė
Gera savijauta
Grožis
Grožio patarimai
Kūno priežiūra
Natūrali kosmetika
Odos priežiūra
Plaukų priežiūra
Sveikata
Savirealizacija
Receptai
Mūsų projektai
Tavo Tobula Oda
Savaitė be cukraus
Sveikesnė versija
Apie mus
Kontaktai
Reklama
×
Pagrindinis patiekalas
Įdaryti pievagrybiai
Publikuotas 2016 26 liepos
5159
shutterstock.com
Trukmė:
30 min.
Kalorijų skaičius:
790 kCal
Įvertinimas:
Click to rate this post!
[Total:
4
Average:
3.5
]
Sudėtingumas:
Normalus
5159
Ingredientai:
1
nedidelis pomidoras
½
Svogūno
160 g
virtų rudųjų ryžių
2 šaukštai
pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
20 g
smulkintų anakardžių riešutų
24
dideli pievagrybiai
40 g
mėgstamo tarkuoto sūrio
pagal skonį
druskos ir pipirų
papuošimui
svogūnų laiškų arba petražolių
Gaminimo būdas:
Nuplaukite grybus, nupjaukite kotelius.
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pomidorus (sėklų nereikia).
Pakaitinkite svogūnus alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies maždaug 4 – 5 minutes, kol taps permatomi.
Į keptuvę su svogūnais sudėkite pomidorus, ryžius, riešutus, pagardinkite druska ir pipirais. Įdarą kepkite dar 3 minutes, tuomet įmaišykite ir sūrį.
Šaukšteliu sudėkite įdarą į kiekvieną grybo kepurėlę. Grybus dėkite į kepimo skardą, ant lengvai pašlakstyto aliejumi kepimo popieriaus.
Orkaitę įkaitink
ite iki 180
°C, grybus kepkite 10 minučių. Papuoškite žalumynu ir patiekite.
Pasidalino
Facebook
Google+
Twitter
Bet kada
,
Ryžiai
,
Normalus
,
30 min.
Kokia tavo nuomonė?
Susiję receptai
Desertai
Dietinis varškės apkepas
35 min.
98 kCal
11750
Salotos
Salotos su cukinija, feta ir kedro riešutais
15 min.
410 kCal
8530
Desertai
Šokoladainis su cukinija
50 min.
224 kCal
20350
Itališki vištienos kukuliai
50 min.
424 kCal
18541
Užkandžiai
Skrebučiai su kiaušiniais ir avokadais
20 min.
294 kCal
11042
Pagrindinis patiekalas
Greitai paruošiami egzotiškieji falafeliai
30 min.
285 kCal
15241
Desertai
Diabetikams
Gėrimai
Pagrindinis patiekalas
Salotos
Sriubos
Užkandžiai
Vegetarams
Žaliavalgiams
Receptų paieška
Ieškoti
Filtruokite
Pasirinkite gaminimo laiką
Iki 15 min
Iki 30 min
Iki 45 min
Iki 1val
iki 1,5val
iki 2val
Daugiau nei 2val
Pasirinkite dienos laiką
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Bet kada
Pagrindinis ingredientas
Daržovės
Paukštiena
Makaronai
Kiaušiniai
Žuvis
Jautiena
Sūris
Kiauliena
Ryžiai
Vaisiai
Jūros gėrybės
Duona
Kruopos
Miltų gaminiai
Soja
Sudėtingumas
Labai lengvas
Lengvas
Normalus
Sudėtingas
Labai sudėtingas
Filtruoti
10 Populiariausių
Šios savaitės
Šio mėnesio
Per visą laiką
week_popular
month_popular
all_time_popular
Arbūzų kokteilis
Avižiniai sausainiai su čija sėklomis
Šalta agurkų ir avokadų sriuba
Kiaušiniu užkepti špinatai
Gardi vištiena su citrinomis
Tirštasis špinatų kokteilis
Bolivinės balandos energijos bomba
Lašiša su sezamų plutele
Salotos su cukinija, feta ir kedro riešutais
Cukinijų makaronai
Atsisiųsti savo receptą
Aš sutinku su
taisyklėmis
[recaptcha]