10 Populiariausių
1. Sudėkite ingredientus į elektrinį trintuvą ir maišykite tol, kol susidarys vientisa masė.
2. Gautą tešlą uždenkite ir palikite nakčiai šaldytuve.
3. Iš šaldytuvo ištraukite tešlą maždaug valandą prieš kepimą. Maišykite tol, kol pasieksite plaktos grietinėlės konsistenciją.
4. Prieš kepdami pirmąjį lietinį, į keptuvę įlašinkite aliejaus ir jį paskirstykite popieriniu rankšluosčiu.
5. Į įkaitusią keptuvę supilkite ketvirtadalį puodelio tešlos, vieną pusę kepkite apie 1 minutę.
6. Apverskite blyną mentele ir kaitinkite dar 30 sekundžių.
7. Įdaras – pagal skonį: uogienė, šokoladinis kremas, sūris, keptas kiaušinis ir t.t.