Gilioje keptuvėje pakaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite svogūną, česnaką ir pakepkite 4 minutes ant silpnos ugnies. Supilkite ryžius ir maišydami pakaitinkite apie 2 minutes.
Padidinkite ugnį ir pilkite samtelį karšto daržovių sultinio į ryžius, gerai pamaišykite, kol susigers. Tuomet pilkite kitą samtelį sultinio ir taip nuolat, kol ryžiai suminkštės. Jeigu pritrūkote sultinio, galite įpilti truputį vandens.
Ryžiams bebaigiant virti, sudėkite krevetes, įtarkuokite pusės citrinos žievelę, pagardinkite pipirais. Pavirkite dar 3 minutes, kol iškeps krevetės.
Nuimkite nuo ugnies, įspauskite citrinos sulčių, įmaišykite gražgarstės lapelius. 2 min. palikite keptuvę uždengtą, tuomet patiekite. Skanaus!