Dažnai suglebę rankų raumenys sukelia diskomfortą dėvint atviresnius vasariškus drabužius. Ši problema aktuali tiek moterims, tiek vyrams: moterys nori puikiai atrodyti dėvėdamos bet kokį rūbą, o raumeningos rankos dažnai yra pirmas dalykas, kurio siekia sportuodami vyrai. Vos kelių minučių mankšta kasdien padės sugrąžinti raumenų tonusą ir padailinti rankas. Pratimais rankoms ir pečių juostai su „Sveikesne […]
Vienas iš variantų kaip paruošti lašišą – rafinuoto skonio šiltos lašišos salotos. Nepaisant, kad jas paruošite vos per 20 minučių, tokį patiekalą patiekti galima net įnoringiausiam svečiui! Mitybos specialistė Vaida Kurpienė rekomenduoja lašišą kaip vieną iš nesočiųjų riebalų šaltinių. Šie riebalai yra būtini, jeigu norime gerai jaustis (skaitykite daugiau patarimų apie riebalus mityboje). Tiesa, taip pat […]
Namuose pagaminta, gausi skaidulų ir angliavandenių bananų duona pradžiugins visą šeimą. Vasarą šį kepinį galite pagardinti įvairiomis uogomis ir eksperimentuoti naujais skoniais: braškės, mėlynės, šilauogės, avietės, serbentai bus puikus papildomas ingredientas. Valgydami pilno grūdo miltų bananų duoną, ilgiau jausitės sotūs ir energingi. Kepimui pasirinkdami pilno grūdo miltus, praturtinsite pyragą naudingomis medžiagomis. Priešingai nei balti miltai, pilno grūdo miltai […]
Jei stengiatės gyventi sąmoningai ir ieškote būdų, kaip pagerinti savo gyvenimo kokybę, greičiausiai atidžiai rūpinatės savo kūnu ir medžiagomis, kuriomis „maitinate“ savo organizmą. Tad taisyklė, jog svarbu skirti daug dėmesio ne tik vartojamo maisto, bet ir skysčių kokybei, turbūt jums yra jokia naujiena. Tačiau ar žinote, kokie skysčiai – naudingiausi? Greičiausiai mintyse pasvarstėte: visi žino, […]
Diskusijos apie sojos produktus netyla jau keletą metų. Kol vieni gąsdina sunkiomis ligomis, mokslininkai tikina, jog net ir genetiškai modifikuota soja nėra pavojinga sveikatai. Tuo tarpu pakankamas kiekis vieno populiariausių sojos produktų tofu gali apsaugoti net ir nuo kai kurių ligų, o iš jo pagaminti patiekalai verčia apsilaižyti pirštus. Tofu, arba sojų varškė, maždaug […]