„Jeigu žiūrime į pasaulį per svaigalų rūką, mes nematome ir nepatiriame tikrojo pasaulio. O aš norėčiau matyti, kas yra iš tikrųjų, bet ne iškreiptą vaizdą“, – sako muzikantas, aktorius, prodiuseris Andrius Mamontovas. Itin aktyviai prie įvairių socialinių akcijų, skirtų kurti sveikesnę, saugesnę ir pilietiškesnę visuomenę, prisidedantis atlikėjas portalui Gamtos Grožio Formulė pasakojo seniai atradęs, jog […]
Projekto „Sveikesnė Versija“ dalyviams įvadinę treniruotę vedė sporto akademijos „Get Fit“ sveikatingumo trenerė Miglė Senvaitytė. Treniruotė tinkama pradedantiesiems, nes jos metu stiprinamos problematiškiausios kūno vietos. Dalyviai, kurie iki šiol nebuvo sportavę, įveikė šiuos pratimus gal ir ne be prakaito lašų, bet be didesnio vargo, todėl rekomenduoja treniruotę išbandyti visiems. Žiūrėkite ir sportuokite kartu! Specializuotos sporto […]
Jeigu nusprendžiate keisti savo gyvenimo būdą, vienos pokyčių formulės, tinkamos visiems, nėra. Dar tik penkta diena, o štai „Sveikesnė versija“ dalyviai jau išgyvena visą puokštę emocijų ir visų patirtys skirtingos! Šiuos pasakojimus įdomu stebėti ne tik tam, kad rastumėte sau tinkančių išgyvenimų, bet ir tam, kad motyvuotumėte save nepasiduoti, kad ir kas benutinka. Kas šią savaitę […]
Saldžiosios bulvės lietuviams vis dar yra gana neįprasta daržovė, bet įtraukę ją į savo mitybos racioną galėsite mėgautis kur kas sveikesne bulvių versija. Saldžiosiose bulvėse gausu vitaminų B6, C, D. Tai taip pat geležies, magnio ir kalio šaltinis. Šis saldžiųjų bulvių patiekalas iš knygos „Balansas“ yra idealus pasirinkimas pietums, bet tinka ir pusryčiams. Vienoje porcijoje tik 213 kcal, bet […]
4 porcijoms reikės: Rudieji ryžiai (90 g) Maltas jautienos faršas (260 g) Paprika (vidutinio dydžio) Porai Pievagrybiai (150 g) Lydytas sviestas (1 šaukštas) Austrių padažas (2 šaukštai) Žiupsnelis druskos Žiupsnelis pipirų Petražolės 1. Į puodą su verdančiu vandeniu suberiame ryžius ir juos pasūdome. Ryžius verdame 15 min. 2. Kol verda ryžiai, susmulkiname pievagrybius, papriką ir porus. 3. Keptuvėje […]