Receptas: ryžiai su faršu per 15 minučių!

Publikuotas 2016 9 birželio views 23751
Receptas: ryžiai su faršu per 15 minučių! shutterstock.com

4 porcijoms reikės:

1

  • Rudieji ryžiai (90 g)
  • Maltas jautienos faršas (260 g)
  • Paprika (vidutinio dydžio)
  • Porai
  • Pievagrybiai (150 g)
  • Lydytas sviestas (1 šaukštas)
  • Austrių padažas (2 šaukštai)
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis pipirų
  • Petražolės

1. Į puodą su verdančiu vandeniu suberiame ryžius ir juos pasūdome. Ryžius verdame 15 min.

2

2. Kol verda ryžiai, susmulkiname pievagrybius, papriką ir porus.

3

3. Keptuvėje ištirpiname lydytą sviestą ir 10 min pakepiname maltą jautieną.

4

4. Į keptuvę su jautiena suberiame visas daržoves, įberiame žiupsnelį druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome, ant mažos ugnies kepame dar 5 min., – trumpiau kepamos daržovės išlaikys daugiau gerųjų savybių.

5

5. Išvirtus ryžius suberiame į keptuvę ir viską išmaišome.

7

6. Į keptuvę įpilame 2 šaukštus austrių padažo ir vėl išmaišome. Ant mažos ugnies pakepame dar 2min.

8

7. Patiekalą galite papuošti petražolėmis, tai ne tik suteks spalvų, bet ir vasariško skonio! SKANAUS!

9

 

Kokia tavo nuomonė?


Paskutiniai straipsniai