2 porcijoms Jums reikės:

- Saujos mėgstamų grybų
- Saujos rukolos
- Saujos vyšninių pomidorų
- Saujos špinatų
- Citrinos sulčių
- Pusės mėlynojo svogūno
- Mažo šaukštelio lydyto sviesto
- Mėgstamų prieskonių
- Rūkytos lašišos
- 2 vnt kiaušinių
- 1 vnt avokado
- 2 riekelių pilno grūdo duonos
1. Supjaustome mėgstamus grybus ir ant mažos ugnies apkepame 4-5 min, kad lengvai apskrustų.

2. Mažais kubeliais supjaustome avokadą ir pomidorus, viską apšlakstome citrinos sultimis.

3. Ant duonos riekelių dėliojame špinatus ir lašišą.

4. Tuomet tepame avokado ir pomidorų mišinį.

5. Supjaustytą mėlynąjį svogūną taip pat dedame ant sumuštinio.

6. Iškepame kiaušinius ir pagardiname mėgstamais prieskoniais. Šiuo atveju, pipirai ir rūkytos paprikos prieskoniai puikiai tinka.

7. Ant lėkštės dedame rukolą su apkepusiais grybais bei čempionų sumuštinį.

SKANAUS!
Patiekalo gamybai rinkomės natūralius ir ekologiškus produktus iš „Biosala“.

Kokia tavo nuomonė?