Modelis Simona Burbaitė dalinasi sveikiausio vasaros deserto receptu

Publikuotas 2016 birželio 24 views 15374
shutterstock.com

2 porcijoms reikės:

  • 2 vnt. bananų
  • 2 vnt. kivių
  • 2 puodelių nesaldinto migdolų pieno
  • 1 puodelio čija (ispaninio šalavijo) sėklų
  • 1 šaukštelio kokosų drožlių

1. Į kiekvieną puodelį su migdolų pienu įmaišome po pusę puodelio čija sėklų. Nakčiai paliekame šaldytuve.

2. Ryte susmulkiname bananus ir kivius, viską sutriname.

3. Ant čija pudingo dedame bananų ir kivių mišinį. 

4. Pudingą pagardiname kokosų drožlėmis.

Įsibėgėjus vasarai antrą sluoksnį galite keisti – gardinkite pudingą mėlynėmis, avietėmis, braškėmis ir kitomis Jūsų mėgstamomis uogomis. SKANAUS!

Kokia tavo nuomonė?


Paskutiniai straipsniai