Parašykite klausimą ekspertams
Trenerė Miglė Senvaitytė
Dietologė Eglė Šinkevičiūtė
Makiažo meistrė Rita Paukštė
Virtuvės šefas Mantas Dobradziejus
Kosmetologė Laima Jurėnienė
[recaptcha]
Meniu
Psichologija
Santykiai
Saviugda
Gyvenimo būdas
Motyvacija
Mityba
Maisto gaminimas ir vartojimas
Organizmo valymas
Sveiki produktai
Svorio reguliavimas
Tradicinė medicina
Sportas
Pratimai
Patarimai sportuojantiems
Svorio kontrolė
Gera savijauta
Grožis
Grožio patarimai
Kūno priežiūra
Natūrali kosmetika
Odos priežiūra
Plaukų priežiūra
Sveikata
Savirealizacija
Receptai
Psichologija
Santykiai
Saviugda
Gyvenimo būdas
Motyvacija
Mityba
Maisto gaminimas ir vartojimas
Organizmo valymas
Sveiki produktai
Svorio reguliavimas
Tradicinė medicina
Sportas
Pratimai
Patarimai sportuojantiems
Svorio kontrolė
Gera savijauta
Grožis
Grožio patarimai
Kūno priežiūra
Natūrali kosmetika
Odos priežiūra
Plaukų priežiūra
Sveikata
Savirealizacija
Receptai
Mūsų projektai
Tavo Tobula Oda
Savaitė be cukraus
Sveikesnė versija
Apie mus
Kontaktai
Reklama
×
Modelis Simona Burbaitė dalinasi sveikiausio vasaros deserto receptu
#Čija,
#Simona Burbaitė,
#Sveikesnė Versija receptai,
#Sveiki receptai
Publikuotas 2016 24 birželio
15848
shutterstock.com
2 porcijoms reikės:
2 vnt. bananų
2 vnt. kivių
2 puodelių nesaldinto migdolų pieno
1 puodelio čija (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukštelio kokosų drožlių
1. Į kiekvieną puodelį su migdolų pienu įmaišome po pusę puodelio čija sėklų. Nakčiai paliekame šaldytuve.
2. Ryte susmulkiname bananus ir kivius, viską sutriname.
3. Ant čija pudingo dedame bananų ir kivių mišinį.
4. Pudingą pagardiname kokosų drožlėmis.
Įsibėgėjus vasarai antrą sluoksnį galite keisti – gardinkite pudingą mėlynėmis, avietėmis, braškėmis ir kitomis Jūsų mėgstamomis uogomis.
SKANAUS!
Pasidalino
Facebook
Google+
Twitter
Kokia tavo nuomonė?
Paskutiniai straipsniai