Psichologija

2017-ųjų horoskopas visiems zodiako ženklams: I dalis

Publikuotas 2016 9 gruodžio views 23908
2017-ųjų horoskopas visiems zodiako ženklams: I dalis

Prisipažinkite – ateinančių metų horoskopą perskaito net didžiausi skeptikai. Kadangi patys esate savo likimo kalviai, siūlome astrologinėmis prognozėmis aklai nepasitikėti, tačiau juk kartais taip smagu žvilgtelėti į ateitį ir pasisemti įkvėpimo grandioziniams planams.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

avinas

Šiemet prasidėjęs sėkmingas laikotarpis tęsis ir 2017-aisiais, todėl būsite dar labiau užtikrinti savo ateitimi. Tam, kad neįkliūtumėte į ateinančiais mėnesiais tykančius spąstus, stiprinkite dabartinę savo poziciją.

Metai gali prasidėti ne itin maloniu įvykiu: žmogus iš artimos aplinkos nustebins bandydamas nukreipti Jūsų dėmesį nuo svarbių dalykų tam, kad pasiektų asmeninės naudos. Jei nenorite rizikuoti karjera ir finansiniu saugumu, turite būti pasiruošę iš anksto. Verslininkai, prieš imdamiesi naujų projektų ar plėsdami jau egzistuojančius, turėtų palaukti geresnių sąlygų rinkoje. Beje, 2017-ieji bus itin palankūs plėtoti verslą užsienyje, todėl nepatingėkite ieškoti naudingų kontaktų net ir kituose žemynuose.

Dirbančiųjų samdomą darbą progresas įgaus pagreitį. Jokiu būdu neklausykite įtartinų patarėjų, raginančių reikalauti didesnio atlyginimo ar kitokių privilegijų. Palaukite, kol atlygis už puikų darbą ateis savaime, kadangi griežti reikalavimai tik susilpnintų jūsų poziciją kažkieno kito naudai. Didžiausias teigiamas pokytis įvyks be didelių pastangų – tereikia pasiruošti sugriebti pasitaikysiančias galimybes.

Nors avinų aplinkoje viskas nuolat keičiasi, tarpasmeniniai santykiai išliks harmoningi. Susituokusieji sulauks visiško partnerio ir kitų šeimos narių palaikymo, be to, labai tikėtina, kad persikelsite į naujus namus. Tuo tarpu į naują veiklą įsitraukę vienišiai ten atras priešingos lyties gerbėją. Net jei šiuo metu neturite jokios simpatijos, greičiausiai 2017-aisiais įsimylėsite ir tie jausmai stiprės kiekvieną mėnesį. Tie, kurių santykiams priešinasi artimieji, pagaliau gaus jų palaiminimą ir džiaugsis ramybe.

Jei ir toliau reguliariai sportuos bei saikingai maitinsis, avinai sveikata nesiskųs ir ateinančiais metais. Priaugusieji svorio vėl atgaus formas, o turinčiųjų regos problemų laukia nedidelė sėkminga operacija. Aukščiau nosis – jūsų laukia sėkmingi ir laimingi metai!

Jautis (balandžio 20 – gegužės 21)

jautis

Norėdami įgyvendinti užsibrėžtus karjeros tikslus, ateinančius 12 mėnesių turėsite pasiraitoti rankoves. 2017-aisiais susidursite su keletu trukdžių, tačiau dėl įgimto atkaklumo ir išminties išvengsite potencialių didžiausių kliūčių.

Nors galite jaustis kiek vieniši, šalia visuomet bus saujelė ištikimų bei pasitikėjimo vertų bičiulių. Tiesa, panašu, kad kolegos jus nuvils – būkite tam pasiruošę.

Net jei jaučiate, kad dabartiniame darbe negausite nusipelnyto paaukštinimo ar nebeaugate kaip specialistas, neskubėkite vadovautis emocijomis ir išeiti. Gali būti, kad greitai nesusirasite jokio kito pajamų šaltinio. Atsidavimas darbui bei kantrybė padės išvengti didesnių problemų, o rugsėjį/spalį situacija pradės gerėti. Verslininkai taip pat pajus, jog nebegali kontroliuoti ar nebegauna pajamų, tačiau panikuoti neverta – tam, kad išvengtumėte didelių nuostolių, ieškokite kompromisų su partneriais ir/ar klientais. 2017-aisiais daromos klaidos padės suvokti, jog patys esate savo likimo kalviai, todėl pasistengę daugumos nelaimių galite išvengti.

Tie, virš kurių santykių pastaruoju metu tvenkėsi juodi debesys, pagaliau išspręs nesutarimus ir džiaugsis suartėjimu. Tiesa, gali būti, jog suprasite, kad marios mylimajam ar šeimai skiriamo laiko yra pagrindinė nesėkmių darbe priežastis. Išsiskyrę ir svajojantys apie antrą santuoką sutiks mylintį, rūpestingą ir atsakingą žmogų. Vienišiai negalės atsispirti naujo sutiktojo žavesiui, o šie gražūs jausmai išaugs į laimingus santykius. Visgi jiems vestuvėmis kol kas nekvepia – pirmiausia teks įveikti karjeros sunkumus.

Jaučių sveikata bus pakankamai gera. Kad ir kokie sunkumai užklups, nepamirškite mankštintis bei sveikai maitintis. Tvirtai laikykitės ir saugokite save, antraip panirsite į neviltį ar depresiją. Tačiau panašu, kad aukšta moralė ir karinga siela padės išlikti budriu bei fiziškai sveiku bei tokiu būdu įveikti iškilusius sunkumus.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

dvyniaiJūsų laukia išskirtiniai kelionių ir karjeros pokyčių kupini metai. O svarbiausia yra tai, jog kiekvienas pasikeitimas – tik į naudą.

Samdomi darbuotojai, norintys siekti karjeros užsienyje, artimo draugo ar kolegos dėka gaus progą pakeliauti. Tiesa, ruošdamiesi svetur nesileiskite į avantiūras, o viską kruopščiai ir atsakingai suplanuokite. Karjerą pradedantis jaunimas turėtų būti kiek mažiau išrankus ir griebti jiems teikiamus pasiūlymus: net ir jei esate savo srities talentai, neverta tikėtis, jog nauji darbdaviai jus nešios ant rankų. Bus daug naudingiau pradėti dirbti net ir ne svajonių darbą, negu tikėtis tobulos progos ir taip prarasti visus metus. Verslininkams derėtų atsargiai elgtis su finansais: įmanomas nedidelis nuosmukis, dėl kurio teks skolintis pinigų. Tačiau viskas baigsis geruoju.

Santykiai šeimoje gerokai pasitaisys. Sutuoktiniai pradės geriau suprasti vienas kito vaidmenį ir pareigas šeimoje. Jauni vienišiai įsivels į romaną, tačiau labai tikėtina klaida, kad naujas mylimasis bus tolimas giminaitis. Todėl nieko nuostabaus, jog tėvai ir giminaičiai tam priekaištaus. Turite būti labai taktiški, antraip šiems santykiams nebus jokių prošvaisčių. 2017-ieji itin geri tiems, kurie nori pagaliau „susitūpėti” – jie sulauks pasiūlymų tuoktis.

Apskritai dvynių savijauta bus nebloga. Tiesa, budresni turėtų būti vyresnio amžiaus žmonės: jie gali skųstis sąnariu skausmu ar artritu. Tuo tarpu turintiems įsisenėjusių kvėpavimo takų sutrikimų rekomenduojama itin atsakingai gerti paskirtus vaistus ir sekti gydytojo nurodymus.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

vėžys2017-aisiais gimusieji po vėžio ženklu klestės ir augs kaip asmenybės. Didžiausi pasikeitimai laukia karjeroje: ne tik pradėsite dirbti su užsienio kompanijomis, bet ir patys pakeisite gyvenamąją vietą.

Gerėjanti finansinė situacija leis jaustis komfortabiliau darbe, o versle priimti rizikingesnius sprendimus. Tiesa, pasiruoškite staigmenoms: partneriai ar prie tų pačių projektų dirbantys kolegos gali nutarti pasukti skirtingu keliu ir pradėti dirbti savarankiškai. Nors iš pradžių sunerimsite, toks pokytis atneš naudos: iškart po to sudarysite pelningą sutartį su partneriais užsienyje.

Ateinančiais metais itin seksis dirbantiems pardavimų ar paslaugų srityje. Užsiimantys gamyba nuspręs pakeisti darbo specifiką ir pradės orientuotis į kitas sferas. Didžiausias pakilimas laukia dirbančių plieno pramonėje ar informacinių technologijų sektoriuje. Norintiems keliauti nusišypsos sėkmė: sulauksite pasiūlymų dirbti užsienyje.

Vėžiams ateinančius metus apkartins tik suprastėju tėvų sveikata. Tuo tarpu santykiuose su partneriu džiaugsitės darna bei kursite drąsius ateities planus: panašu, kad įsigysite nekilnojamojo turto. Vis dar ieškantiems artimos sielos 2017-ieji – ne patys sėkmingiausi metai. Nors nesate iš tų, kurie keičia partnerius kaip kojines, vienas po kito įsivelsite į tuoj pat nutrūkstančius romanus.

Nenusisekę santykiai sukelia nemažai streso, su kuriuo prasideda odos problemos. Vasarą ypač puoselėkite savo apsauginį organą – antraip gali grėsti rimti negalavimai.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

vėžysGimusiems po liūto ženklu 2017-ieji bus itin sėkmingi ir turiningi. Darna bei ramybė santykiuose itin teigiamai atsilieps darbe ir taip leis pasiekti visus užsibrėžtus tikslus.

Jau pačioje metų pradžioje galite tikėtis paaukštinimo arba algos pakėlimo. Ilgai ieškoję darbo pagaliau įsidarbins tarptautinėje organizacijoje ir savo entuziazmu bei užsispyrimu įrodys ko yra verti. Tiems, kurių darbas susijęs su kelionėmis, pirmiausia teks pasiblaškyti po gimtąją šalį – tik tada jus užgrius tarptautinių projektų pasiūlymai. Verslo žmonėms sėkmė šypsosis ne ką mažiau: jie plės savo veiklą ir džiaugsis augančiomis pajamomis.

Jei praėjusiais metais santykių fronte nebuvo nieko gero ir naujo, 2017-aisiais viskas apsisuks 180° kampu. Anksčiau dėl visko ginčijęsi sutuoktiniai pagaliau išspręs ilgą laiką ramybės nedavusius nesutarimus, o senjorai džiaugsis vaikų ir anūkų dėmesiu. Vienišiai, anksčiau gydęsi sudaužytas širdis, šiemet užmegs nuoširdžius meilės ryšius. Beje, metų pabaigoje galite sulaukti pasiūlymo tuoktis

Ištvermingi liūtai sveikata nesiskųs ir 2017-aisiais. Tie, kurie dėl ligų nusilpo ar praradę daug svorio, grįš į normalų režimą. Galimos problemos su klausa, todėl pajutę pirmuosius negalavimus nedelsdami kreipkitės į specialistą.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

mergelė2017-ieji mergelėms bus progreso ir pergalių metai jei bent trumpam užgniaušite vidinį perfekcionistą ir drąsiau imsitės naujų iššūkių.

Po mergelės ženklu gimusių verslininkų kurtos strategijos pelną pakels į neregėtas aukštumas. Prie to itin prisidės suburta stipri komanda bei įtakingų žmonių parama. Sklandžiausiai reikalus tvarkyti seksis užsiimantiems gamyba bei prekyba, o dirbantieji su eksportu užmegs daug pelno atnešančius ryšius.

Ateinančiais metais mergelės sulauks keleto patrauklių darbo pasiūlymų. Naudinga juos priimti, kadangi taip patenkinsite pokyčių troškimą. Pravartu prisijungti prie didelės kompanijos ir tokiu būdu pagerinti savo karjeros galimybes. Panašu, kad mergeles užvaldys nenumaldomas noras emigruoti: kelionių planai pradės pildytis rugsėjo/spalio mėnesį.

Šiemet ypač sustiprės mergelių ryšiai su tėvais. Užgriuvus darbų lavinai jūsų partneris jausis šiek tiek apleistas, todėl patariama prisiminti santykių pradžią: būkite romantiškesni, dėmesingesni bei lepinkite mylimąjį kaip anksčiau. Šį patarimą įsikalti į galvą turėtų tie, kurie santuokoje praleido jau daugiau nei 10 metų. Didžiausiu stimulu pakeisti savo elgesį taps neįprastas artimo draugo elgesys: dėmesiu ir komplimentais atakuodamas jūsų mylimąjį, jus privers kaip reikiant susimąstyti.

Mergelių sveikata bus pakankamai gera ištisus metus. Tiesa, senjorus gali varginti tokios nedidelės problemos kaip virškinimo sutrikimai arba besikaupiančios dujos. Todėl venkite aštraus ir greito maisto bei nepamirškite sveiko gyvenimo būdo.

Skaityti horoskopą likusiems 6 ženklams.

Kokia tavo nuomonė?


Paskutiniai straipsniai

Kelionių su vaikais daiktų atmintinė

Kelionės su vaikais, nesvarbu, ar jie būtų mažamečiai, ar paaugliai, kelia unikalių iššūkių ir džiaugsmų. Pasiruošimas yra svarbiausia, kad kelionė būtų sklandi ir maloni visiems. Tarp daugybės daiktų, kuriuos reikia susipakuoti, tam tikri būtiniausi daiktai išsiskiria tuo, kad jie gali patenkinti mažųjų keliautojų poreikius – nuo gėrimų iki pramogų. Šioje atmintinėje atkreipiamas dėmesys į svarbiausius […]

views 9
Psichologija

5 priežastys keliauti su mama

Iš pradžių gali pasirodyti beprotiška, tačiau kelionė su mama yra asmeninio augimo dalis. Kai esame maži, mama mus lydi  visur ir tai yra taip natūralu, kaip  kasdien valytis dantis. Tačiau bėgant metams šis ryšys susilpnėja arba visai nutrūksta. Iš pradžių gali atrodyti, kad kartu pasiimti žemėlapį ir pasirinkti kelionės tikslą gali būti beprotiška idėja, tačiau, […]

views 6333
Psichologija

Kodėl vienišos moterys yra laimingesnės?

Vis daugėja moterų, kurios savo pasirinkimu arba dėl to, kad nerado stabilaus partnerio, kuris padarytų jas laimingomis, nusprendė gyventi vienos be jokių santykių. Vienišumas tapo gyvenimo būdu, kuriuo jau mėgaujasi daug moterų ir net vyrų. Manymas, kad moterų prioritetai yra susirasti partnerį, susituokti ir susilaukti vaikų, jau išėjo iš mados… Laikai pasikeitė, taip pat ir […]

views 7809
Psichologija

5 protingi veiksmai, kurie padės naudoti mažiau plastiko

Pasaulyje vis labiau plinta zero waste idėja, propaguojanti mažinti atliekas buityje ir atsisakyti kuo daugiau plastiko gaminių. Ypač aktualu yra sumažinti plastikinių maišelių kiekį, nes tai yra vienas pagrindinių aplinkos taršos šaltinių. Būtent dėl plastikinių maišelių, vandenyne ir jūrose žūsta šimtai tūkstančių gyvūnų ir paukščių. Tai kelia milžinišką grėsmę visai ekosistemai.Mokslininkai yra paskaičiavę, jog tam, […]

views 8436

10 frazių, kurias turėtumėte išbraukti iš savo žodyno

Dažnai stebimės, kad mūsų gyvenime nutinka taip, kad ima ir išsipildo tai, ko labiausiai bijome. Atrodo, kad tuomet visas pasaulis yra nusiteikęs prieš mus ir labai neteisingas. Tačiau pradėjus nagrinėti tikrąsias priežastis, galima atrasti netikėtų dalykų. Pavyzdžiui, galima pastebėti kad dažnai patys kuriame realybę, kurioje po kiek laiko atsiduriame. Kartais tai darome sąmoningai, besiguosdami aplinkiniams […]

views 7297