Šis patiekalas rekomenduojamas pietums. Patiekalą pagaminsite vos per 25 min., o vienoje porcijoje – 429 kCal. Daugiau receptų, sveiko maisto idėjų ir sveikos gyvensenos patarimų rasite knygoje „Balansas“.
2 porcijoms Jums reikės:
- 100 g kalakutų krūtinėlės
- 100 g sojų pupelių makaronų
- 40 g raudonosios saldžiosios paprikos
- 40 g jaunų nelukštentų žirnių
- 40 g mėgstamų grybų
- 60 g sojų padažo
- 1 šaukšto lydyto sviesto
- 1 mažos morkos
- 1 mažo svogūno
- pusės žaliosios citrinos
- žiupsnio sezamų sėklų
- kelių šviežių svogūno laiškų
- Sojų pupelių makaronus paruoškite pagal instrukciją ant jų pakelio ir kol kas atidėkite į šalį.
- Gilioje keptuvėje gana stipriai įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite supjaustytą kalakutieną su svogūnais, daržovėmis ir grybais. Įpilkite sojos padažo.
- Kai mėsa ir daržovės su grybais būna beveik iškepę, į keptuvę sumeskite makaronus ir gerai viską išmaišykite. Pakepinkite dar keletą minučių.
- Apibarstykite sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais, patiekite su žaliosios citrinos griežinėliu.
Patiekalo gamybai rinkomės natūralius ir ekologiškus produktus iš „Biosala“.
Kokia tavo nuomonė?