Parašykite klausimą ekspertams
Trenerė Miglė Senvaitytė
Dietologė Eglė Šinkevičiūtė
Makiažo meistrė Rita Paukštė
Virtuvės šefas Mantas Dobradziejus
Kosmetologė Laima Jurėnienė
[recaptcha]
Meniu
Psichologija
Santykiai
Saviugda
Gyvenimo būdas
Motyvacija
Mityba
Maisto gaminimas ir vartojimas
Organizmo valymas
Sveiki produktai
Svorio reguliavimas
Tradicinė medicina
Sportas
Pratimai
Patarimai sportuojantiems
Svorio kontrolė
Gera savijauta
Grožis
Grožio patarimai
Kūno priežiūra
Natūrali kosmetika
Odos priežiūra
Plaukų priežiūra
Sveikata
Savirealizacija
Receptai
Psichologija
Santykiai
Saviugda
Gyvenimo būdas
Motyvacija
Mityba
Maisto gaminimas ir vartojimas
Organizmo valymas
Sveiki produktai
Svorio reguliavimas
Tradicinė medicina
Sportas
Pratimai
Patarimai sportuojantiems
Svorio kontrolė
Gera savijauta
Grožis
Grožio patarimai
Kūno priežiūra
Natūrali kosmetika
Odos priežiūra
Plaukų priežiūra
Sveikata
Savirealizacija
Receptai
Mūsų projektai
Tavo Tobula Oda
Savaitė be cukraus
Sveikesnė versija
Apie mus
Kontaktai
Reklama
×
Kepti vištos gabaliukai medaus ir česnako padaže
Įkaitinkite orkaitę iki 180˚C.
Paruoškite padažą: dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, šaukštą sezamo aliejaus, kukurūzų krakmolą, smulkintą česnaką ir išspautas laimo sultis.
Supjaustykite gabaliukais vištos krūtinėlę, pagardinkite druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite vištos gabaliukus ir lengvai juos apskrudinkite iš abiejų pusių.
Vištos gabaliukus perdėkite į karščiui atsparų dubenį, apipilkite padažu ir kepkite orkaitėje apie 25 min., vis suvilgydami mėsos padažu.
Iškepusią mėsą pabarstykite sezamo sėklomis, patiekite su šviežiomis daržovėmis.