Kepti vištos gabaliukai medaus ir česnako padaže

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180˚C.
  2. Paruoškite padažą: dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, šaukštą sezamo aliejaus, kukurūzų krakmolą, smulkintą česnaką ir išspautas laimo sultis.
  3. Supjaustykite gabaliukais vištos krūtinėlę, pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite vištos gabaliukus ir lengvai juos apskrudinkite iš abiejų pusių.
  5. Vištos gabaliukus perdėkite į karščiui atsparų dubenį, apipilkite padažu ir kepkite orkaitėje apie 25 min., vis suvilgydami mėsos padažu.
  6. Iškepusią mėsą pabarstykite sezamo sėklomis, patiekite su šviežiomis daržovėmis.